Diensten

Een 3d visualisatie brengt een ontwerp tot leven

 

Een 3D visualisatie brengt een ontwerp tot leven.

Met dit statement in gedachte creëren wij fotorealistische 3d visualisaties voor verschillende doeleinden.
Bent u architect, interieurarchitect, bouwpromotor, projectontwikkelaar, immokantoor of particulier die wil bouwen of verbouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor het visualiseren van woningen, appartementen, industriële gebouwen, interieurs en exterieurs kunnen we u de volgende diensten aanbieden.

 

Uw 3d visualisaties 5 maal anders bekeken.

 Als bouwkundige kunnen we uw plannen zonder probleem interpreteren en omzetten naar een realistisch 3d-model. Onze bouwkundige ervaring en uitgebreide materialenkennis vormen de basis voor een fotorealistisch beeld.


Als fotograaf hebben we oog voor een goede beeldcompositie. Samen met de juiste belichting zorgt dit ook in de virtuele wereld voor het perfecte beeld.
Daarnaast beschikken we over het nodige materiaal en de kennis om, volgens de gestelde voorwaarden, foto’s te nemen waarin we later het 3d-model kunnen verwerken.


Als marketeer proberen we zoveel mogelijk uw verkoopstroeven in beeld te brengen. Met uw doelpubliek voor ogen kunnen wij u voor elk project verschillende voorstellen doen gaande van low budget tot een compleet pakket met alles erop en eraan. U beslist dan zelf hoever u wilt gaan.


Als kleuradviseur kunnen we u bijstaan in de zoektocht naar passende gevel- en kleurencombinaties. Op uw aanvraag kunnen verschillende varianten worden uitgewerkt.
Onze uitgebreide materialenkennis en bijhorende materialenbibliotheek komen hierbij goed van pas.


Als interieurstylist weten we elk interieur smaakvol in te richten. Hierbij trachten we een sfeer te creëren die uw potentiële klanten doen dromen en verlangen.