3d visualisatie Exterieur

Bij  het visualiseren gaan we net een stapje verder

 

Bij het visualiseren gaan we net een stapje verder.

Op basis van uw digitale plannen bouwen we een 3d-model waarbij we  de gewenste gevelmaterialen toekennen. Bent u nog niet helemaal zeker van de materialen combinatie? Dan werken wij graag één of meerdere varianten uit. Indien gewenst kunnen we u als kleuradviseur hierin verder begeleiden.

Een interactieve samenwerking van begin tot einde.

Samen met u zoeken we ook naar het ideale camerastandpunt. Voor grotere projecten stellen we soms verschillende camerastandpunten in preview-fase voor waaruit u dan een selectie kan maken.

Een passende omgeving draagt bij tot een fotorealistische 3d visualisatie.

We kunnen het 3d-model fotorealistisch presenteren in een virtuele omgeving. Onze uitgebreide 3d-bibliotheek laat ons toe elk gebouw te voorzien van een passende omgeving.
Anderzijds kan het 3d-model ook in een bestaande foto geïmplementeerd worden. Een foto genomen vanuit het juiste standpunt en met voldoende resolutie is een noodzaak.
Als fotograaf beschikken wij over de ervaring en alle nodige apparatuur om deze foto’s volgens de gestelde voorwaarde te kunnen nemen.

Afgewerkte 3d beelden worden geleverd in de hoogste resolutie.

Tijdens het productieproces krijgt u één of meerdere previews te zien waarop u opmerkingen of suggesties kan doorgeven. Na goedkeuring worden de beelden gerenderd in de hoogste resolutie.

Het resultaat is een fotorealistische 3d visualisatie waarin alle troeven vervat zitten om uw project te doen schitteren!

Wilt u nog een stapje verder gaan dan de statische beelden, bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van een Virtuele Realiteit of animatiefilm.

Bekijk onze referenties!