3d visualisatie Interieur

een interactieve samenwerking van begin tot einde

 

Bij het visualiseren gaan we net een stapje verder.

Op basis van uw digitale plannen bouwen we een 3d-model waarbij we de gewenste materialen toekennen. Als interieurstylist kleden we dan op passende wijze de ruimte verder aan. Het meubilair en de verlichting zorgen voor de gewenste sfeer.

Een interactieve samenwerking van begin tot einde.

Als fotograaf zoeken we naar het ideale camerastandpunt. Voor grotere projecten stellen we soms verschillende camerastandpunten in preview-fase voor waaruit u dan een selectie kan maken.

Bij een presentatie staan de noden van de klant steeds centraal.

Naast de sfeerbeelden binnenin een interieur kunnen we een gebouw ook van bovenaf bekijken.
Door het plafond weg te laten krijgen we een soort vogelperspectief waardoor de indeling van een woning of appartement heel duidelijk zichtbaar wordt. Ideaal voor mensen die moeilijk plannen kunnen lezen.

Afgewerkte 3d beelden worden geleverd in de hoogste resolutie.

Tijdens het productieproces krijgt u één of meerdere previews te zien waarop u opmerkingen of suggesties kan doorgeven. Na goedkeuring worden de beelden gerenderd in de hoogste resolutie.

Het resultaat is een fotorealistisch 3d beeld waardoor u of uw klanten reeds kunnen vertoeven in een toekomstige werkelijkheid!

Wilt u nog een stapje verder gaan dan de statische beelden, bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van een Virtuele Realiteit of animatiefilm.

Bekijk onze referenties!