Garanties

Kies voor uw 3d visualisaties een betrouwbare partner

 

Ervaring en bouwkundige achtergrond:

Jarenlange ervaring in de 3d-visualisatie heeft ervoor gezorgd dat we een snelle en efficiënte werkmethode hebben ontwikkeld . Onze bouwkundige achtergrond maakt het mogelijk om vanuit enkele plannen of schetsen snel een 3d-model te genereren. Een uitgebreide materialenbibliotheek samen met enkele licht- en cameratechnieken zorgen voor de gewenste sfeer en afwerking.

Kwaliteit door perfectie:

In ons streven naar perfectie volgen we de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van de visuele communicatie op de voet. Het beeld dat we vandaag maken moet nog beter zijn dan dat van gisteren. Op deze manier blijft de kwaliteit gewaarborgd. Continue bijscholing is hierbij voor ons vanzelfsprekend.

Degelijke planning garandeert tijdige oplevering:

Tijdens de opbouw van grotere visualisatieprojecten worden systematisch enkele tussentijdse evaluatiepunten ingebouwd. Deze dienen om het volledige productieproces evenredig te verdelen om op die manier te verzekeren dat ook voor het uitvoeren van de eindfase voldoende tijd en budget beschikbaar blijft.

Interactieve samenwerking:

Om een interactieve samenwerking te bevorderen wordt er bij de communicatie met onze opdrachtgevers optimaal gebruik gemaakt van het internet. Voor elke opdracht wordt een webpagina gemaakt waarop de klant zijn project kan volgen.

Maximaal resultaat voor een redelijke prijs:

Het resultaat hangt af van het beschikbaar budget, wat niet wil zeggen dat een beperkt budget staat voor mindere kwaliteit.
Een 3d-visualisatie hoeft niet duur te zijn.
Soms is het mogelijk om met enkele eenvoudige technieken toch een indrukwekkend resultaat te boeken.