• 3d visualisaties met passie voor beeld, architectuur en interieur!
Open

Over ons

Over ons

Onze rol

3d visualisatie is een vak!

Als specialist in ons vak zijn wij de ideale partner om je projecten beter te laten scoren. Elke 3d visualisatie heeft een bepaald doel. 3dvis zorgt ervoor dat dit doel zo snel mogelijk wordt bereikt. Onze diensten zijn niet alleen een handige aanvulling bij je verkoop- en marketingstrategie maar vooral een waardevolle en efficiënte investering.

Onze ambitie

Klanten blijvend tevreden houden!

In ons streven naar perfectie volgen we de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van de visuele communicatie op de voet. Het beeld dat we vandaag maken moet nog beter zijn dan dat van gisteren. Op deze manier blijft onze kwaliteit gewaarborgd en kan je steeds scoren met het beste resultaat.

Doelgroep

Met kennis en passie visualiseren wij voornamelijk woningen, appartementen en projectontwikkeling voor architecten, interieurvormgevers, projectontwikkelaars, vastgoedmakelaars,…
We kleuren ook al eens graag buiten de lijntjes met uitzonderlijke projecten 'out of the box'.
Heb je een idee? Daag ons uit!

Prijzen en werkwijze

Niet zozeer elk project op zich is uniek maar onze klanten zijn dit des te meer. Daarom worden onze service en prijzen steeds afgestemd op de noden en wensen van de klant.
Via een klantenprofiel maken we afspraken rond de producten/diensten, prijsberekening, kwaliteitsverwachting, werkwijze, leveringstermijnen, volumekortingen, enz...

Wil je straffe beelden die je projecten beter doen verkopen?

mail ons
info@3dvis.be

of bel ons
09 355 81 23