Bij 3dvis begrijpen we dat elk project uniek is en daarom bieden wij flexibele offerteopties aan die perfect aansluiten bij je wensen.

Offerte volgens opdrachtomschrijving

Op basis van jouw plannen en verwachtingen maken wij een gedetailleerde offerte op. Samen gaan we op zoek naar de troeven van het project en vertalen die in overtuigende en doeltreffende 3d visualisaties.

Offerte volgens bepaald budget

Ben je gebonden aan een specifiek budget? Geen probleem.
Op basis van jouw plannen en het vooropgesteld budget werken wij één of meerdere voorstellen uit waarbij jouw middelen maximaal worden benut.
Ook met een beperkt budget kunnen wij al aan de slag!
Wij zorgen ervoor dat je investering in onze diensten niet alleen visueel opmerkelijk is, maar ook economisch verantwoord.

Uurtarief

Kies voor flexibiliteit met ons uurtariefmodel. Betaal alleen voor de tijd die daadwerkelijk aan je project wordt besteed. Bij 3dvis stellen we onze expertise ter beschikking om je visualisaties met toewijding en efficiëntie te realiseren. Jouw tijd is kostbaar, en wij zorgen ervoor dat elke minuut ten volle benut wordt.

Eenheidsprijs

Bij duidelijk omschreven en repetitieve opdrachten optimaliseren we onze workflow waar mogelijk door automatisatie. Op die manier kunnen we onze prijzen drukken en interessante eenheidsprijzen aanbieden. Een betrouwbaar resultaat met de scherpste prijs is gegarandeerd!

3dvis 60
3dvis 48
3dvis 55